Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:
Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem głąbie to byś zrozumiał, ...

Jak widać to akurat wy macie problemy z logicznym czytaniem tekstu ...
wpieprzyliście się z waszymi mundrościami do tematu , gdzie zielony dzieciak , dostał pobieżną analizę dotyczącą wyrobienia dokumentów ...
---
I jak wsza , trzymasz się zażarcie swojej racji ... zakuty łbie ... .
---
TAK ...
masz rację... jełopie .

Młodego i zielonego nikt do pracy nie przyjmie w Norge , bez stosownych dokumentów ...!
w Końcu sam Mi przyznałeś rację okrężną drogą .
---
A Ja przecież , napisałem to samo ... do czego się dla DRAKI przyczepiłeś ...
---
BRNIJ dalej ...
Czekam na następne Pseudo ataki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:
Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem głąbie to byś zrozumiał, ...

Jak widać to akurat wy macie problemy z logicznym czytaniem tekstu ...
wpieprzyliście się z waszymi mundrościami do tematu , gdzie zielony dzieciak , dostał pobieżną analizę dotyczącą wyrobienia dokumentów ...
---
I jak wsza , trzymasz się zażarcie swojej racji ... zakuty łbie ... .
---
TAK ...
masz rację... jełopie .

Młodego i zielonego nikt do pracy nie przyjmie w Norge , bez stosownych dokumentów ...!
w Końcu sam Mi przyznałeś rację okrężną drogą .
---
A Ja przecież , napisałem to samo ... do czego się dla DRAKI przyczepiłeś ...
---
BRNIJ dalej ...

Gdzieś napisał ćwoku że kogoś bez doświadczenia, bo ja tylko widzę że kogoś nowego to senti i ja ci napisaliśmy że bzdury piszesz...

Gdzie siwek napisał że nie ma doświadczenia albo ma?

Gabriel napisał:
siwek napisał:
W Polsce jestem. [b]Planuję wyjechać, dorobić, języka douczyć się. W Norwegii nie byłem.[/b]
HM ...
Uprawnienia na dzień dzisiejszy lepiej jest zdobywać w Norge ...!
--
Tu żaden pracodawca , nie wyśle na darmowy podstawowy kurs nowego pracownika .
i tak dalej ... dalej ... dalej...
Niemniej powodzenia ...

I po co w Norge zdobywać uprawnienia jak można w PL i je przetłumaczyć i wyrobić norweskie odpowiednik, tylko trzeba sprawdzić czy jest taka możliwość!

Dodatkowo podałeś przykład z czapy bo prawo jazdy można zrobić spokojnie w PL i wymienić z NO bezproblemowo.... kuweciarzu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Dan M
(DaM86)
Początkujący
Ogarnijcie sie Panowie, zauwazylem im wiecej razy na tym forum sie klocicie z Gabrielem tym korona Norweska jest slabsza nie warto.PEACE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:[gabriel napisał:]
BRNIJ dalej ...

Aż Mnie ręce świerzbią i klawiatura , by dalej ciągnąć tą denną dysputę ...
---
Jednak niech tam ...
---
Jesteś tak zamotany , że sam sobie zaprzeczasz , nie widząc prostego pytania zadanego przez zainteresowanego .
---
To może jednak przeczytaj znowu , Jego Pierwszy post razem z tytułem tematu , a następnie logicznie powiąż Moją Pierwszą odpowiedź w tym temacie ... !
---
Kto , mając doświadczenie zawodowe w danym Kierunku , zadaje takie podstawowe i prostackie pytanie o wyrobienie certyfikatów ? .
---
Dla przypomnienia jedynie ...
TEMAT brzmi :
UPRAWNIENIA NA MASZYNY BUDOWLANE W POLSCE CZY ... / NORWEGI ...-w domyśle /.
---
Więcej w tym temacie , nie będę z tobą prowadził utarczek , o ile nadal będziesz trwał przy swojej durnej postawie ... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
[b]Joseph napisał:[/buote][gabriel napisał:]
BRNIJ dalej ...

Aż Mnie ręce świerzbią i klawiatura , by dalej ciągnąć tą denną dysputę ...
---
Jednak niech tam ...
---
Jesteś tak zamotany , że sam sobie zaprzeczasz , nie widząc prostego pytania zadanego przez zainteresowanego .
---
To może jednak przeczytaj znowu , Jego Pierwszy post razem z tytułem tematu , a następnie logicznie powiąż Moją Pierwszą odpowiedź w tym temacie ... !
---
Kto , mając doświadczenie zawodowe w danym Kierunku , zadaje takie podstawowe i prostackie pytanie o wyrobienie certyfikatów ? .!
[/quote]

Logicznie gdzie jest napisane że nie ma doświadczenia?
Dwa sam piszesz o kimś nowym a nie o kim zielonym, miałeś na myśli ale nie napisałeś.... Tez napisze jakąś bzdurę, a potem będę utrzymywał ze co innego miałem na myśli....

Trzy, sporo osób pracuje w Polsce bez uprawnień i dopiero jak myśli o wyjeździe to je sobie wyrabia.

Ty ciolku zamiast filozofowac to byś napisał jak wiesz(oczywiście nie wiesz wiec pierdolisz od rzeczy) czy chłopak dosanie na podstawie polskich upr. Odpowiedniki Norweskie. Zaoszczędzone pieniądze może przeznaczyć na naukę języka.(do samej pracy jest potrzeba znajomsc języka w dużo mniejszym stopniu niż do wyrobienia uprawnień)

Dając w dodatku najglupszy przykład z możliwych Prawo jazdy, które sam kupiels za czapkę gruszek w UA , a samo prawko z poza NO można wymienić za 300kr w NO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Ty ciolku zamiast filozofowac to byś napisał jak wiesz.
JUŻ Tu gdzieś napisałem w Innym temacie , że przestałem Podawać Na Tacy Gotowe Rozwiązania !!! .
---
Ponieważ takie postępowanie prowadzi do "produkcji" Kalekich Emigrantów !!! - że zacytuję Jastę lub Brzydala ... !!! .
---
Zaśmieciliście ten temat do takiego stopnia swoimi mundrościami aż Gość , przeniósł się na Inne Forum z dokładnie takim samym GŁUPIM pytaniem ... ! .
---
Starasz się jak tylko możesz , trwać przy swoim mnożąc coraz więcej mniej poważnych podstaw ...
A pytanie było proste , dlatego też , Moja odpowiedz była co prawda Rozwinięta , lecz lakoniczna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:Ty ciolku zamiast filozofowac to byś napisał jak wiesz.
JUŻ Tu gdzieś napisałem w Innym temacie , że przestałem Podawać Na Tacy Gotowe Rozwiązania !!! .
---
Ponieważ takie postępowanie prowadzi do "produkcji" Kalekich Emigrantów !!! - że zacytuję Jastę lub Brzydala ... !!! .
---
Zaśmieciliście ten temat do takiego stopnia swoimi mundrościami aż Gość , przeniósł się na Inne Forum z dokładnie takim samym GŁUPIM pytaniem ... ! .
---
Starasz się jak tylko możesz , trwać przy swoim mnożąc coraz więcej mniej poważnych podstaw ...
A pytanie było proste , dlatego też , Moja odpowiedz była co prawda Rozwinięta , lecz lakoniczna .

Kalekim emigrantem to ty jesteś, 7 lat i bezrobotny kotobaran który nawet nie wie co mu się należy tylko czeka jak na mannę aż go pracodwaca zwolni albo jakiś podobny do ciebie niedorozwój zaprosi do swojej firmy..

Od zaśmiecania tematów to jesteś największym specjalistą...

Stoje przy swoim od samego początku... a ty filozofujesz o dupie marynie jak nawiedzony poeta, a potem usiłujesz komuś wmówić co miałeś na mysli a nie napisałeś konkretnie, tylko poezje swoją odwalasz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:... tylko poezje swoją odwalasz...
Zgadza się ...
ty masz swoją poezję ...
Ja Mam swoją Poezję ...
---
Inakszy ...!
było by nudno na Tym Forum , A tak jest zresztą właśnie na pozostałych ...
---
Atak zawsze coś się dzieje , i zbędny wolny czas jakoś mija mało co zauważony ...
---
---
Dzięki twoim zaczepkom , znowu powoli ...zaczynam uczyć się cierpliwości , względem takiego elementu , jaki sobą Tu na Forum Reprezentujesz .
---
Jeden z darmowych Bonusów .
---
Może jak Teraz , wyjadę znowu na południe w delegację , to nie ulegnę tak szybko polaczkowemu mobbingowi , w środowisku pracy z brygadami , głupszymi od najgłupszych z możliwych ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:... tylko poezje swoją odwalasz...
Zgadza się ...

Może jak Teraz , wyjadę znowu na południe w delegację , to nie ulegnę tak szybko polaczkowemu mobbingowi , w środowisku pracy z brygadami , głupszymi od najgłupszych z możliwych ...

A co z kotami? pojada z tobą...?

Nie ma takiej możliwości że ktokolwiek głupszy od Ciebie się trafił, choć ja już blisko trzy lata z Polakami nie pracuję, to wcześniej takiego głupka ja Ty nie spotkałem, więc możesz spać spokojnie*...

*jeśli wyjedziesz...jak już to pewnie znowu od lipca do sierpnia bo znowu przestój zimowy będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:....jak już to pewnie znowu od lipca do sierpnia bo znowu przestój zimowy będzie
Pożyjemy to zobaczymy jak to będzie ...
Zakuty łbie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok